Megamenu for Bootstrap
 


București, 07 Noiembrie 2017

Juventus București și ACS Poli Timișoara, au terminat la egalitate, scor 1-1

Juventus-v-ACS-Poli-Timisoara-1-1-et-17

În fața unor tribune dezolant de goale, în ultimul meci al a 17-a, disputat luni la Ploiești, lanterna roșie, Juventus București a remizat, scor 1-1, cu ACS Poli Timișoara, o echipă care țintește la un loc de play-off.

Calamide Abraw a deschis scorul pentru timișoreni, în minutul 10, cu un șut bine executat din afara careului, iar noul intrat după pauză, Nika Dzalamidze, a reușit egalarea în minutul 81.

Echipa condusă de pe margine de tehnicianul Marin Barbu, a avut o mare ocazie de gol prin Benga, pe finalul primei reprize, când a reluat slab din interiorul careului, din poziție singur cu portarul timișorenilor. ACS Poli Timișoara, putea să termine victorioasă, dacă Abraw nu rata, tot din poziție singur cu portarul, în minutul 76.

Ținând cont de rezultatul de pe tabelă și de marile ratări, câte una de fiecare parte, ambele echipe ar trebui să fie mulțumite cu câte un punct. Juventus București, ocupă după acest joc, ultima poziție din clasament cu 9 puncte, în timp ce ACS Poli Timișoara, ocupă locul 8, cu 22 puncte.

Antrenorul echipei Juventus București, Mari Barbu, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: „Un punct este un punct, cu toate că, pe o parte suntem mulțumiți, iar pe de altă parte nemulțumiți, dacă stăm și ne gândim că noi am avut ultima ocazie de poartă și puteam să câștigăm. Atât de bine, la 1-0, au avut și ei acea ocazie. Una peste alta, eu spun că este un rezultat just, după un joc în care ambele echipe și-au dorit victoria.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web

analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii