București, 31 Martie 2018

Juventus București, produce surpriza etapei a 3-a din play-out, victorie în deplasare cu Dinamo

Dinamo-v-Juventus-Bucuresti-1-2

Cu 7 puncte acumulate din trei jocuri, Juventus București este performera play-out-ului după trei etape. Cu un portar, Virgil Drăghia, în mare formă, Juventus București a reușit să câștige vineri pe Ștefan cel Mare și să evadeze de pe ultima poziție a clasamentului play-out, fiind pe un loc de baraj în acest moment și cu șanse mari de a mai urca în clasament, ținând cont că etapa următoare întâlnește acasă pe Sepsi Sf. Gheorghe.

Ciprian Petre a deschis scorul în minutul 10 pentru Juventus, iar fundașul Walace a marcat golul victoriei în minutul 71. Pentru Dinamo, Daniel Popa a marcat în minutul 51. Virgil Drăghia a reușit să intervină miraculos, în două faze care anunțau gol sigur pentru Dinamo, în minutul 63, la devierea cu călcâiul a lui Robert Moldoveanu și în minutul 84, la șutul lui Salomao din 10 metri.

Antrenorul echipei Juventus București, Marius Baciu, a declarat după victoria din meciul cu Dinamo, la televiziunea Digi, următoarele: „În prima repriză, Dinamo nu a reușit să-și creeze foarte multe ocazii, în schimb noi am reușit să fructificăm ocazia pe care am avut-o și asta ne-a ajutat foarte mult. A doua repriză, am început puțin mai greoi, la ieșirea lui Walace, să zic după accidentare, n-am reușit să ne organizăm și am primit gol. Dar, până la urmă, mă bucur că am putut reveni totuși, după egalarea lui Dinamo, să putem câștiga acest joc. Pentru mine, mă bucură foarte mult pentru dorința băieților de a câștiga, dorința de a fi la un nivel foarte bun. Considerăm că Dinamo este o echipă foarte bună. Eu le-am spus că nu mai joacă numele, să aibe curaj, să respecte ceea ce le cerem noi.”

„În mare parte am reușit, de-a lungul acestui miniretur, dar și în play-out. Nu am cum să nu fiu mulțumit pentru anumite perioade ale jocului, dar am și suferit în multe momente. Urmează să jucăm cu Sepsi, un meci foarte greu, cum s-a văzut. Campionatul se joacă, nu am realizat absolut nimic. Trebuie să fim foarte atenți, pentru că, cunoaștem fotbalul românesc și jucătorii și eu ca jucător, după un meci foarte bun, să nu ne ia valul”, a spus în încheiere Marius Baciu.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii