Juve la a doua înfrângere în Serie A
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Juve la a doua înfrângere în Serie A

Napoli-Juve-2-0București, 31 martie 2014. Autorii celor două goluri pentru Napoli, Callejon şi Mertens, au primit aplauze pe São Paulo, întrucât au reușit să administreze a doua înfrângere echipei Juventus în această ediție de campionat. Cu această victorie, echipa lui Benitez se află la sase puncte de intrarea directă în Liga Campionilor.

Un succes meritat, împotriva unui adversar mai puţin periculos decât celelalte meciuri, care poate fi pus pe seama unui sezon destul de obositor.

Atacantul spaniol Callejon deschide scorul în minutul 37, după o poziție de offside nesemnalizată. Juventus, continuă să joace meciul după un tipic care nu este în conformitate cu standardele sale.

Mertens închide conturile-în a doua jumătate a reprizei secunde și scorul nu se va mai schimba. Bianconerii par tot mai obosiți, în timp ce Napoli a luptat pentru a câștiga. Oaspeţii au simţi lipsa lui Tevez, iar Vidal nu și-a adus contribuţia obişnuită.

Echipele de start: NAPOLI (4-2-3-1): Reina; Henrique, Fernandez, Albiol, Ghoulam; Inler, Jorginho; Insigne, Hamsik, Callejòn; Higuain.

JUVE (3-5-2): Buffon, Caceres, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah, Osvaldo, Llorente.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash