Jucătorii rapidişti au renunţat la protest şi se vor prezenta la meciul cu Viitorul Constanţa
 
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

 

 

Jucătorii rapidişti au renunţat la protest şi se vor prezenta la meciul cu Viitorul Constanţa

protest-jucatori_RapidBucuresti, 19 aprilie 2013. Jucătorii echipei Rapid au renunţat la protest şi vor pleca vineri după-amiază spre Constanţa, pentru partida cu Viitorul de sâmbătă, după ce la începutul acestei săptămâni anunţaseră că nu se prezintă la meci din cauza restanţelor salariale pe care le au de primit.

"Jucătorii au hotărât să facă deplasarea, vom juca meciul cu Viitorul", a declarat, vineri, pentru agenţia MEDIAFAX, antrenorul Marian Rada.

Din lot va lipsi mijlocaşul Ştefan Grigorie, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene. În schimb, chiar dacă a acuzat o răceală puternică în această săptămână, atacantul Daniel Pancu va face deplasarea la Constanţa.

Fotbaliştii echipei giuleştene au anunţat la începutul acestei săptămâni că nu se vor antrena şi nu se vor prezenta la următorul meci, programat, sâmbătă, în deplasare, cu Viitorul Constanţa, dacă nu le vor fi achitate restanţele salariale.

Aceasta este a doua grevă a jucătorilor rapidişti după ce în zilele de 1 şi 2 aprilie au refuzat să participe la antrenamentele organizate la baza sportivă Pro Rapid. Fotbaliştii au protestat astfel faţă de planul de reorganizare al clubului giuleştean, aflat în insolvenţă, care prevede ca din salariile pe 3 luni şi jumătate, restante de anul trecut, să primească doar 10 la sută în urmăorii trei ani. De asemenea, fotbaliştii reproşează conducerii neplata salariilor pe lunile februarie şi martie.

Cinci jucători, Nicolae Grigore, Octavian Abrudan, Ştefan Grigorie, Peterson Pecanha şi Alves da Silva Wallace au discutat, miercuri, cu preşedintele FRF, Mircea Sandu, şi cu ceilalţi membri ai Comitetului Executiv, solicitând rezolvarea situaţiei lor.


trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.