Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 19 Iulie 2016.

Jucătorii echipei Rapid, se antrenează pe Giulești și așteaptă începerea campionatului

Dan Alexa Aflat la antrenament cu echipa Rapid, pe stadionul Giulești, antrenorul Dan Alexa, a ținut să precizeze câteva aspecte legate de falimentul echipei și de participarea în ediția curentă a Ligii 1.

Dan Alexa a spus pentru postul TV Digi următoarele: "Situația stă în felul următor, dacă jucătorii vor semna contractele pentru ca să le trimitem la Ligă, vom începe campionatul. Liga probabil va da o sumă de bani, cât să fie pentru fiecare meci, nu acea sumă care ar fi fost dacă nu eram în faliment".

Antrenament, RapidDan Alexa a mai declarat: "Pentru Rapid, este foarte important să înceapă acest campionat. Dacă se vor semna contractele mâine și se va cădea la înțelegere cu jucătorii, eu cred că șansele sunt foarte mari să începem campionatul. Am înțeles că s-a aprobat un buget, trebuie să nu treacă de valoarea unui anumit prag, iar dacă se încadrează în acest prag va fi ok".

"Atât timp cât avem jucătorii legitimați și nu depășim bugetul sau să-l încărcăm, întrucât au fost echipe care au jucat aflate în situația noastră, Farul Constanța, anul trecut fiind cu falimentul declarat. Important este să nu faci contractele să depășească un anumit prag și să fie garantate de cineva, iar în cazul nostru, probabil vor fi garantate de Ligă. Pentru meciul cu Botoșani, se face tot ce este posibil să jucăm pe Giulești, iar dacă nu jucăm la Chiajna", a spus în încheiere Dan Alexa".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.