Jucătorii dinamovişti se antrenează şi dezmint ipoteza unei greve
 
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

 

 

Jucătorii dinamovişti se antrenează şi dezmint ipoteza unei greve

dinamo-antrenamentBucuresti, 18 februarie 2013. Jucătorii formaţiei Dinamo s-au antrenat luni după amiază pe terenul "Florea Dumitrache", pentru prima dată de la revenirea din cantonamentul din Spania, şi au postat pe site-ul oficial al clubului un mesaj prin care dezminit posibilitatea de intra în grevă pentru că nu şi-au primit salariile.

"S-au adunat prea multe neadevăruri, scrise şi spuse la adresă noastră! Când vine vorba de Dinamo, de vestiarul nostru, toată lumea vorbeşte despre bani şi mai puţin despre fotbal, reluarea campionatului sau obiectivele echipei în acest an. Situaţia financiară va fi discutată doar cu conducerea clubului! Din punctul nostru de vedere, vrem doar să ne antrenăm şi să jucăm fotbal! Vrem linişte şi o reflectare corectă în faţă suporterilor noştri! Ne-am săturat să citim aberaţii, că Ţucudean ne-a ajutat cu bani, că ne împrumutăm în vestiar sau că am putea să punem tricourile pe iarbă, să se pregătească ele! Nu putem să acceptăm la infinit toate aceste neadevăruri la adresă noastră!  Ne-am pregătit foarte bine în cele două cantonamente stabilite de conducerea tehnică şi vrem să fim lăsaţi să ne concentrăm pentru fotbal! Ne aflăm în faţă unui nou început şi sperăm să adunăm cât mai multe victorii pentru a urca în clasament! Suntem încrezători în forţele noastre şi doar alături de fani putem să reuşim! ", este mesajul jucătorilor dinamovişti, transmis prin intermediul site-ului oficial al clubului, www.fcdinamo.ro.

Partida amicală Dinamo - Real Balompedica Linense, ultima a formaţiei bucureştene din cantonamentul de pregătire din Spania, a fost anulată, chiar în ziua în care urma să aibă loc, din cauza refuzului jucătorilor dinamovişti de a intra pe teren. Partida urma să se dispute miercuri, de la ora 18.00, la Marbella Sport Center. 

mediafax


trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.