București, 25 Decembrie 2016

Jucătoarea de tenis Petra Kvitova, a fost operată cu succes la mână

Petra-Kvitova

Jucătoarea de tenis Petra Kvitova, dublă campioană la Wimbledon, a apărut în fața presei pentru prima dată, după operația la care a fost supusă la degetele de la mâna stângă, după ce a fost atacată în propria locuință de un hoț, marți dimineața, în apartamentul ei din Prostejov. Ea crede în instanțele de judecată și nu contează dacă are loc în câteva luni sau un an. Ea a spus că, înainte de operație, degetele îi erau amorțite, dar după intervenția chirurgicală este plină de optimism.

"Mă voi întoarce în circuit, nu mă îndoiesc nici o secundă după operație, când mi-au spus că a mers bine. Speranța de vindecare este mai mare decât atunci când m-am dus la spital și nu simțeam complet degetele. Acum, voi face absolut totul pentru a veni înapoi", a spus Petra Kvitova, conform ziarului ceh, Ceske Noviny.

Ea a venit la Praga, direct de la spitalul din Boemia, cu mâna proaspăt bandajată, care are și o atelă până aproape de cot. Cu o zi înainte de Crăciun, a spus că a primit cel mai frumos dar în orele dimineații. "Doctorul Kebrle m-a asigurat că operația a decurs bine."

"După fiecare zi mă simt mai bine. Mă bucur că nu sunt în spital de Crăciun. Vreau să le mulțumesc oamenilor care m-au ajutat și au fost cel mai aproape de mine în ultimele zile", a declarat Kvitova și a enumerat, medicii și poliția. A mulțumit și pentru sprijinul fanilor sportivi. "Atât de multe mesaje, nu am primit vreodată. Apreciez foarte mult", a spus în încheiere, Petra Kvitova.

Autor, Alexandru Neață

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii