Megamenu for Bootstrap
 


București, 02 Iulie 2017

Juan Emmanuel Culio a ajuns în cantonamentul CFR

Juan-Emmanuel-Culio-2017

Argentinianul Juan Emmanuel Culio, a ajuns sâmbătă în cantonamentul echipei CFR Cluj din Slovenia, după o despărțire de 6 ani. Întâlnirea cu Președintele Iuliu Mureșan și cu noii săi colegi, a fost una emoțională, de când a evoluat la CFR Cluj. Dintre foștii săi colegi, numai Ciprian Deac se mai află în noul lot al CFR-ului.

În vârstă de 33 ani, Culio și-ar dori să evolueze din nou cu CFR Cluj în Liga Campionilor, având deja două titluri și 3 Cupe ale României și 2 Supercupe, câștigate cu CFR, atunci când a mai evoluat în România, în perioada 2008-2011.

Tot în cursul zilei de sâmbătă, Culio a și semnat contractul cu CFR Cluj, pentru o perioadă de doi ani.

Antrenorul Dan Petrescu, a declarat pentru Dolce Sport, următoarele: „Culio a sosit, dar să vedem dacă mai poate. Când vii de acasă, este greu să intri direct în ritm. Nu cred că va fi pregătit pentru primele etape. Este bine că a venit, este un jucător pe care eu mi l-am dorit, jucător cu experiență și de valoare. Sunt convins că ne va ajuta.”

Juan Emmanuel Culio a evoluat în ultima perioadă la clubul spaniol Mallorca.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii