Josep Maria Bartomeu: Am depus toate eforturile pentru ca Rosell să nu demisioneze
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Josep Maria Bartomeu: Am depus toate eforturile pentru ca Rosell să nu demisioneze

Josep-Maria-BartomeuBucurești, 25 ianuarie 2014. Noul președinte al FC Barcelona Josep Maria Bartomeu, a declarat că, în ciuda demisiei directorului executiv al clubului, Sandro Rosell, a declarat că. se simte "puternic" pentru a îndeplini mandatul până în 2016.

Bartomeu a declarat în cadrul ședinței în care Rosell și-a anunțat demisia, că va fi "ferm, cu cererea de demisie a acestuia și îl respectă" pentru tot ce a făcut politic, judicic și sportiv în problemele cu care s-a confruntat clubul, conform cotidianului spaniol Marca .

Primul mesaj anunțat este că va fi președinte până în 2016. Suntem puternici. Am fost candidatul cel mai votat în 2010 și vom fi în continuare entuziasti și angajați în a menține excelența." Am avut multe sincope și mai avem multe de parcurs ", a spus el fără a aștepta întrebările reporterilor.

Vrem să continuăm să oferim toate resursele necesare pentru a continua să investim tot în arena sportivă. Nou Camp va rămâne o prioritate pentru conducerea clubului. Cu partenerii, voi vorbi în aprilie, a spus el.

Bartolomeu a cerut "sprijin" pentru a continua cu parteneri încrezători "în cadrul proiectului" și a recunoscut că "toate proiectele" rămân "în vigoare", toate de sport, cum ar fi construirea unui nou stadion.

Noul președinte al FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, a pus semnătura pe unele dintre documentele contractului cu Neymar. Procesul deschis în urma unei plângeri din partea unui membru cu privire la posibile nereguli în transferul jucatorului poate afecta pe cei căzuți ca Sandro Rosell. "Nu voi demisiona. Fiind acuzat nu înseamnă că sunt vinovat", a spus el .

Bartomeu l-a apărat cu tărie pe Neymar de la prima sa apariție în calitate de lider la Barca. "Am respectat legea", a repetat de mai multe ori. Oricare ar fi calea pe care o urmează plângerea depusă, Clubul va rămâne condus de către Consiliul curent .

"Am făcut toate eforturile pentru ca Rosell să nu demisioneze", a adăugat el. Bartomeu a insistat că președintelui nu i se impută nimic și a recunoscut că procesul se poate intinde mult. Dar a spus: "Neymar a costat 57100000."

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash