Fotbal flash-Welcome to my website

 

Jose Mourinho spune că Eden Hazard valoarează 200 milioane de lire sterline

Eden-HazardBucurești, 26 Aprilie 2016. Jose Mourinho vrea să mențină pe Real Madrid la distantă, aflând din presă de interesul acestora pentru atcantul belgian, Eden Hazard al echipei sale, a fixat un uluitor £ 200 milioane.

Mourinho a spus, conform cotidianului britanic Daily Star: "Fiecare dintre picioarele lui Eden, valorează câte 100 milioane de lire sterline".

"Da, el este un băiat fantastic, un băiat de aur, datorită modului în care el se comportă, modului în care el vrea să fie și modului în care el respectă oamenii. Chiar și modul în care el își respectă adversarii", a mai spus Mourino.

"Nu cred că există un adversar care să spună: "El ma insultat". El nu trișează. El este atacantul care a jucat cele mai multe jocuri în sezon, cum ar fi John Terry și Branislav Ivanovic în apărare."

"Dacă vom câștiga titlul, Eden știe că a fost o parte fundamentală a echipei în timpul sezonului. Aceasta este ceea ce merită. El merită să fie campion", a mai adaugat Mourino.

"Încerc să aduc jucătorii care sunt în măsură să aducă mai mult la echipă, un fel de jucători care câștigă meciuri. Dar trebuie să joace într-un mod în care nici să nu pierzi meciuri".

"În cariera mea, am pierdut unele meciuri, pentru că cei mai buni jucători ai mei, nu au fost în cea mai bună dispoziție de joc în anumite zile".

"Eden este într-o stare de spirit și are o abordare tactică în care, în acest sezon, a contribuit decisiv la victoriile echipei și nu am pierdut meciuri din cauza lui", a mai spus Mourino.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.