Jose Mourinho: Le place să se plângă
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Jose Mourinho: Le place să se plângă

Arsenal-Chelsea-0-0Bucuresti, 24 decembrie 2013. Arsenal şi Chelsea au terminat la egalitate (0-0) în derby-ul etapei a 17-a din Premier League, în partida disputată luni. În urma acestui rezultat, în clasament conduce Liverpool cu 36 puncte, în timp ce pe locul secund se afla Arsenal cu acelaşi număr de puncte, dar cu un golaveraj mai slab. Chlesea se afla pe locul 4 cu 34 puncte.

Antrenorul echipei Arsenal, Arsene Wenger a reclamat un penalty neacordat la faultul asupra lui Walcott, în timp ce Jose Mourinho a spus: "Le place să se plângă."

Antrenor echipei Chelsea, José Mourihno a declarat după meci: "A fost un joc tactic. Arsenal a vrut să câștige meciul, dar, de asemenea, nu a vrut să și piardă. Am avut o bună perioadă. Dacă am fi marcat, noi am fi câștigat. Defensiv, am controlat jocul iar portarul nostru nu a avut mult de lucru.

Ritmul echipei noastre este bun, mai ales dacă ne amintim că anul trecut Chelsea a fost cu 11 puncte în spate, în aceeaşi perioadă. Am jucat cu trei dintre cele mai mari rivale ale noastre și nu am pierdut. Pe viitor, de acum vreau să mergem în altă direcție. Suntem în construirea unei echipe pentru mai multe sezoane, nu doar unul . Vrem să avem jucători de creație care să ţină de minge și să câştige meciuri. Dar există , de asemenea, unele jocuri în care trebuie să ne întoarcem și să aplicăm o altă filosofie. A fost foarte important să nu avem cinci puncte în spate."

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash