Jose Mourinho: Acum, nu suntem într-o situație dramatică
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Jose Mourinho: Acum, nu suntem într-o situație dramatică

Jose-Mourinho-2013Bucuresti, 02 octombrie 2013. Managerul lui Chelsea, Jose Mourinho este încrezător în privința calificării pentru etapele knock-out din Liga Campionilor, după victoria cu 4-0 în partida cu Steaua București.

Două goluri au fost marcate de Ramires, un autogol al lui Georgievski iar Frank Lampard, prin golul de 4-0, a asigurat victoria echipei lui Mourinho.

Albaștrii au suferit un șoc după înfrângerea cu 2-1, cu Basel pe Stamford Bridge în deschiderea meciurilor din Grupa E.

Portughezul Mourinho, a declarat pentru Sky Sports: "Cred ca ne vom califica. Rezultatul este important, deoarece dacă nu câștigam, eram în continuare sub presiune. Putem să controlam situația și să facem puncte în deplasarea cu Schalke și apoi trebuie să batem Basel si Steaua".

Victoria cu Steaua, a urcat Chelsea pe locul doi în clasamentul Grupei E, la egalitate de puncte cu Basel, dar încă în derivă față de liderul neînvins Schalke, pe care îl va întâlni etapa viitoare.

În continuare, Mourinho a spus "Din primul minut am păstrat controlul asupra jocului. Am jucat fotbal de calitate, cu inteligență și maturitate. Aveam nevoie să ștergem ceea ce am făcut acasă cu Basel și am făcut-o cu un rezultat bun și de performanță. Acum, nu suntem într-o situație dramatică. Suntem într-o situație aproape de normal"

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash