București, 21 Iunie 2018

Jorge Sampaoli, antrenor Argentina, după eșecul cu Croația, scor 0-3: "Este o mare durere"

Jorge-Sampaoli

Dacă nu se simte "rușinos" după ce, joi, Argentina a suferit înfrângerea usturătoare, cu scorul de 0-3, împotriva Croației, Jorge Sampaoli, antrenorul Argentinei, a declarat că a fost "rănit" de înfrângerea echipei sale.

Antrenorul Argentinei, Jorge Sampaoli, a declarat la conferința de presă, după înfrângerea împotriva Croației, următoarele: "Planurile noastre pentru acest meci nu au funcționat, nu simt rușine, ci durere, așa cum nu am suferit de mult timp . Nu există altă alternativă decât să dăm totul în ultimul meci. Am fost foarte ambițioși și am vrut să fim primii în grupă. Acum nu mai este posibil, este o mare durere. Am făcut planuri pentru acest joc, poate că dacă le-aș fi făcut diferit, unele lucruri ar fi funcționat mai bine. Nu cred că este realist să dai vina în totalitate pe portarul Willy Caballero. Am crezut că vom pune o mare presiune asupra Croației în prima parte. Dar, după golul lor, am fost spulberați emoțional și nu am avut puterea de a schimba ceva. Jocul actual al echipei argentiniene întunecă strălucirea lui Messi. Este limitat deoarece echipa nu joacă așa cum ar trebui. Sunt chiar rănit de această înfrângere, dar probabil că nu am alcătuit echipa în mod corect."

După două jocuri, Argentiana are un singur punct, la fel ca și Islanda (cu un joc mai puțin), urmând ca în ultima partidă să întâlnească Nigeria. Șansele de a ieși din grupe ale Argentinei sunt destul de mici.

 

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Mohamed-Salah

 

Citește și: Mohamed Salah aproape refăcut după accidentarea din finala UCL, va evolua totuși la Cupa Mondială

Golghetreul din Premier League în sezonul 2017/2018, atacantul echipei Liverpool, Mohamed Salah, cu 32 de goluri și component...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X