John Collins: "La Astra sunt câțiva jucători buni"

John-CollinsBucurești, 06 Noiembrie 2014. Partida din Grupele Europa League dintre Astra Giurgiu și Celtic, din această seară de pe stadionul Marin Anastasovici, va fi arbitrată de o brigadă de arbitrii din Ucraina, având la centru pe Serhiy Boiko și va începe la orele 20:00.

Astra joacă meciul din etapa a 4-a a Grupelor Europa League, fără Președintele Dinu Gheorghe dar cu un nou antrenor, Oleg Protasov. Nu se știe în ce măsură va afecta jucătorii aceste schimbări, dar cu 0 puncte în Grupa D, calificarea este compromisă.

Asistent managerul lui Celtic, John Collins a declarat, conform BBC: "Au cativa jucatori buni. Ei pasează bine și dacă nu suntem atenți, ei vor avea șanse. O victorie ne-ar pune într-o poziție excelentă, cu 10 de puncte, o poziție foarte puternică a intra în ultimele două jocuri, dar nu cred că ceva ar putea fi garantat."

Atacantul Anthony Stokes va rata meciul Celtic a Europa League împotriva Astra după ce a fost trimis acasă de la Aeroportul Glasgow cu o durere în gât. Atacantului i se alătură James Forrest și Kris Commons, ambii sunt accidentați, vor lipsă la partida din România.

Collins, despre Anthony Stokes, a spus: "A efectuat antrenamete normale, el este dezamăgit de verdict, dar trebuie să se concentreze pe fotbal.

Sârbul Stefan Scepovic, care a marcat împotriva echipei Astra, va fi rezervă în România, iar Leigh Griffiths,va fi o opțiune. Atacantul împrumutat de la Manchester City, John Guidetti nu este eligibil pentru a juca din nou.

Portarul Craig Gordon sa deplasat la București, miercuri, în ciuda faptului că a lipsit la victoria din week-end cu Inverness Caledonian Thistle, cu o problemă la genunchi.

Alexandru Neata; img: BBC

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.