Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 18 August 2016.

Joe Hart de la Man City, vrea un transfer la o altă echipă

Joe Hart, Man City Portarul lui Manchester City, Joe Hart are în vedere mutarea sa la un alt club, după ce în primele două jocuri din acest sezon, nu a intrat în vederile lui Pep Guardiola.

Cu doar două săptămâni rămase din fereastra de transferuti, Joe Hart, de 29 ani, este interesat doar pentru un împrumut la o altă echipă. Everton și echipa spaniolă Sevilla, sunt interesate de a lua starul englez, informează BBC Sport.

Pep Guardiola a declarat luni la București, după ce a fost întrebat de ce a fost lăsat pe banca de rezerve în jocul din campionatul intern, cu Sunderland, Joe Hart și dacă va avea urmări în meciul cu Steaua: "De când am devenit manager la Manchester City, am petrecut mult timp cu Joe Hart, totul este perfect, comportament ireproșabil, este un profesionist desăvârșit".

Guardiola a optat pentru a începe în startul primelor două meciuri, cu argentinianul Willy Caballero, împotriva Sunderland și în meciul de calificare din Liga Campionilor cu Steaua București, de marți.

Alexandru Neata; Img: BBC/Getty Images

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.