Jocurile Olimpice de la Soci se apropie, altele au trecut!
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Jocurile Olimpice de la Soci se apropie, altele au trecut!

București, 19 ianuarie 2014. Cum Jocurile Olimpice de la Soci se apropie rapid, este ușor pentru a privi de sus, în tot entuziasmul. Dar ce se întâmplă cu construcțiile unde au avut loc Jocurile Olimpice după ce acestea au trecut?

Din păcate, structurile construite pentru Jocurile Olimpice, cad de cele mai multe ori în stare de degradare, după ce medaliile au fost date și turiștii sau spectatorii pleacă acasă și își văd de treburile lor.

Ziariștii de la Mashable, au câteva idei pentru viitorul acestora, în așa fel încât să arate mai bine și să aibe o utilitate în continuare cât de cât.

Unele dintre aceste locuri sunt abandonate constant. Aceste construcții arată după consumarea fenomenului Olimpic, ca niște deșeuri, care stă să putrezească la marginea drumului. De ce nu le redă nimeni acestora un alt aspect ? Iată câteva idei:

1. Transformarea Stadionului Național din Beijing într-un loc în care fiecare pasăre ar putea să vină și să găsească ceva de mâncare.

Beijing-National-Stadium

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Țevile ce formează arcada cu formă de palmier ce duce la Complexul sportiv de la Atena, să fie curațate și lustruite.

Athens-Sports-complexAcest lucru ar oferi un aspect plăcut și ar da de lucru la nivel mondial pentru producerea unor soluții de curățare și unor muncitori.

 

 

 

 

 

 

3 . Schimbarea profilului piscinei Olimpice din Berlin, prin adaptarea sa la o matriță de făcut săpun.

4 . Stadionul Olimpic din Londra, poate fi amenajat ca un pom de iarnă, iar Crăciunul va avea altă semnificție cu acest proiect

5 . Vopsirea treptelor de la stația de tren Munchen olimpic cu culori luminoase.

Munich-OlympicPasul 1 : Vopsirea treptelor într-o culoare luminoasă, cum ar fi roz; Pasul 2 : Scrieți unele fraze încurajatoare pe partea din față a fiecărei trepte. Scrie ceva distractiv ca "Frumusețea este plăcută la vedere", sau "Un măr pe zi ține doctorul departe."

 

 

 

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash