Jocurile Olimpice de Iarnă de la Soci, transmise de TVR
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Jocurile Olimpice de Iarnă de la Soci, transmise de TVR

JO-SociBucurești, 22 ianuarie 2014. Jocurile Olimpice de Iarnă de la Soci, cea mai importantă competiţie a acestui an pentru întreaga planetă, vor fi transmise, în exclusivitate, între 7 şi 23 februarie, de Televiziunea Română, telespectatorii putând urmări competiţii precum patinaj artistic, schi alpin şi fond, dar şi sanie şi bob.

În aşteptarea evenimentului, telespectatorii pot urmări un program special pregătit de Televiziunea Română, "Vine Olimpiada albă. Soci 2014", o emisiune complexă cu trei ediţii speciale, ce vor fi difuzate în cele trei săptămâni rămase până la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă din acest an, potrivit unui comunicat.

În transmisiune directă din Studioul 2 al TVR, această emisiune magazin va avea ca invitaţi sportivi, oficiali, competitori, comentatori, ale căror declaraţii vor fi completate cu imagini de arhivă şi reportaje speciale. Cele trei ediţii, prezentate de Alina Alexoi şi Cristian Mîndru, vor încerca să facă o analiză a principalelor discipline sportive cele mai urmărite de români, cum ar fi hocheiul (prima ediţie), schi, bob, sanie, biatlon (în ediţia a doua) şi patinaj (în ediţia a treia).

"Vine Olimpiada albă. Soci 2014" va debuta în direct la TVR 2, miercuri, de la ora 20.00, şi va fi difuzată înregistrat la TVR HD (sâmbătă, 25 ianuarie, de la ora 21.20) şi la TVR 1 duminică, 26 ianuarie, de la ora 16.30, precum şi simultan, online, pe portalul video TVR+.

mediafax

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash