București, 09 Mai 2018

Iulius Mureșan: Mi-ar place ca Budescu să ajungă la noi și să fie la fel de decisiv ca la FCSB

Budescu-dorit-de-CFR

După eșecul echipei FCSB la Iași, Președintele CFR-ului, Iulius Mureșan, a declarat marți la televiziunea Digi, următoarele: „Nu este terminat campionatul, dar ce s-a schimbat, este că acum suntem noi la mâna noastră și FCSB-ul , tot la mâna noastră. Acum se inversează, dacă înainte am spus că noi avem șanse 40 și FCSB-ul 60, acum eu zic că noi avem șanse 70 și ei 30.”

Despre meciul următor cu Astra, care va fi duminică la Giurgiu, în care Gigi Mulțescu a spus că mai întâi trebuie să bată CFR și apoi se gândește la FCSB, Iulius Mureșan a spus: „Din păcate, domnul Mulțescu, nu ne-a prea respectat în decursul anilor pe noi, a avut așa niște cuvinte sau niște declarații, care mie nu mi-a căzut bine și nu mă așteptam. Nu știu de ce, pentru că noi îl respectăm foarte mult. Este un antrenor foarte bun, care totdeauna unde merge, revitalizează echipele și de aceea a fost poreclit „Smurd”. La un moment dat, chiar și noi ne-am gândit să-l aducem antrenor, într-o perioadă grea. Este normal că el ar vrea să câștige, dar va trebui ca noi să fim mai buni ca Astra și să câștigăm.”

În legătură cu transferul lui Constantin Budescu de la FCSB la CFR, Iulius Mureșan a declarat: „Am văzut că a scăzut clauza la un milion, așa a zis public, cel puțin. Budescu este un jucător foarte bun, cel mai bun din Liga 1, după părerea mea, execută extraordinar fazele fixe. A făcut multe puncte, aducând multe victorii FCSB-ului. Mi-ar place să ajungă la noi și să fie tot la fel de decisiv, sau mai decisiv decât a fost la FCSB. De altfel și patronului nostru, de la început i-a plăcut foarte mult Budescu. Acum se întrezăresc niște șanse. Clubul nu a luat legătura cu Budescu, să nu să înţeleagă greşit, dar pentru că are acea clauză de reziliere, ne putem gândi că o plătim și discutăm și cu el. Eu şi patronul echipei îl dorim foarte mult".

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii