Iulian Dima a condus scandalos meciul de la Galați
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Iulian Dima a condus scandalos meciul de la Galați

Otelul-Steaua-1-1București, 09 decembrie 2013. Centralul Iulian Dima a fost criticat vehement de publicul prezent la meciul Oțelul- Steaua, încheiat cu scorul de 1-1, datorită deciziilor luate în defavoarea Oțelului.

Ce i se reproșează centralului Iulian Dima? Mai întâi neacordarea unui cartonaș galben lui Piovaccari în minutul 11, la un fault din spate, după care neacordarea unui cartonaș roșu lui Pintilii în minutul 25 la o talpă grosolană din spate aplicată lui Cooper. Jucătorii Oțelului mai solicitaseră acordarea unui penalty la hențul în careu al lui Szukala.

Narcis Răducan, director sportiv la Oțelul a declarat pentru Sport.ro "Am ştiut de relaţia de rudenie a lui Iulian Dima cu soţia lui Marius Ianuli. Au trecut însă vremurile în care ne legam de astfel de lucruri.  Nu mă interesează lucrurile astea atât timp cât se arbitrează corect. Era nevoie de o brigadă cu experienţă. Cred că a fost nefericită această alegerea a arbitrului, cred că este normal să ridicăm vocea", a de declarat la Sport.ro

Adrian Porumboiu, finanțatorul lui SC Vaslui a declarat la Dolce Sport "Au fost niste faulturi in prima repriza la care, in mod inexplicabil, nu a intervenit cu nico sanctiune disciplinara. Niste faulturi din spate atat de evidente... nu stiu ce a fost in mintea lui. Oricum, nu poți să-i impuți altceva decât măsurile disciplinare. Nota zece pentru Miklos Nagy la penalty-ul din minutul 82. Nu e 11 metri. Bravo asistentului, un arbitru care se vede că are experiență. El a văzut cel mai bine. Primul care preia mingea este cel de la Galați, în același timp vine Pârvulescu și lovește mingea din voleu, cu o execuție curată. Nu e vorba de 11 metri. Dacă dădea penalty greșea arbitrul. Să-i dea o bere asistentului după meci"

Antrenoriul Stelei, Reghecampf, nemulțumit de evoluția elevilor săi a declarat la Digi Sport: "Din nou, nu am reușit să câștigăm toate cele trei puncte. Am făcut foarte multe greșeli în repriza a doua. La gol, atât Tase cât și Paul Pîrvulescu trebuiau să stea mai bine. Alex Bourceanu a pierdut mingea și a făcut fault. Cred eu că trebuie să fim mai responsabili, mai bărbați și să încercăm să jucăm cât mai simplu".

In continuare, Reghecampf a mai adăugat: "Pintilii a jucat 20 de minute și în Cupă, așa am planificat. Trebuie să avem grijă să nu se accidenteze din nou. De aceea am hotărât să iasă la pauză. Azi știam că va fi terenul înghețat și aveam nevoie de încă un jucător cu talie, așa că am hotărât să-l băgăm pe Varela. Sunt mulțumit de Varela, dar și de ceilalți jucători care au jucat mai puțin".

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash