Italienii nemulțumiți de tragerea la sorți a World Cup 2014
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Italienii nemulțumiți de tragerea la sorți a World Cup 2014

Blatter-drawBucurești, 07 decembrie 2014. Blatter și Platini sunt criticați intr-un articol publicat în Corriere dello Sport, datorită faptului că, au avut grijă de Franța și Elveția să cadă într-o grupă ușoară, nicidecum în una tare, cum ar fi a Italiei și ca cea a Spaniei și Olandei. Ei au stabilit propriile lor reguli, iar ceea ce au combinat în această tragere la sorți este împotriva fotbalului mondial sub egida FIFA.

Singura incertitudine după tragerea la sorți este care din cele două naționale au fost mai favorizate: Franța sau Elveția ?

Blatter și Platini, au stabilit propriile lor reguli. Cum se fixează clasamentul, cum să nu pună Franța într-o situație jenantă și au pus-o într-o situație de extremă facilă. Franţa întîlneşte echipa cel mai prost clasată din prima urnă (Elveţia), cea mai slabă din America de Sud (Ecuador) şi cea mai slabă din America Centrală (Honduras). Greşim dacă spunem că Ecuador şi Honduras vor părăsi Mondialul după faza grupelor, fără nici o problemă?

De-a lungul istoriei sale a atins maximul la sferturile de finală din Cupa Mondială. Nu are niciun sens să pună alături de Brazilia , Spania , Argentina și Germania. Sau, mai degrabă, o modalitate de invocat ar fi cea geografică: în Elveția, la Zurich, este sediul central al FIFA. Aceasta în detrimentul Italiei, dar, de asemenea, Spania, campioana Europei și a lumii. Primul meci din Grupa B, Spania - Olanda, este o reeditare a finalei din Africa de Sud 2010.

Sună ca o glumă. Doar în glumă poţi pune în aceeaşi grupă trei campioane mondiale. Modul în care a afost făcută această tragere la sorţi este împotriva fotbalului şi împotriva Mondialului, riscă să scoată încă din faza grupelor una dintre finalistele de la precedentul Mondial.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash