Megamenu for Bootstrap
 


București, 03 Septembrie 2017

Italia surclasată de Spania pe Bernabeu, într-un meci al Grupei G din preliminariile Cupei Mondiale

Sergio-Ramos-2017

Partida dintre Spania și Italia, disputată sâmbătă pe stadionul Santiago Bernabeu din Madrid și încheiată cu scorul de 3-0, în favoarea gazdelor, pornea de la o egalitate de puncte, fiecare echipă avea câte 16 puncte, despărțite de golaveraj, în clasamentul Grupei G.

Golurile au fost marcate de ISCO, 13', din lovitură liberă, urmând a doua reușită, cu un șut din afaara careului, 40' și Alvaro MORATA, 77'.

Isco, mijlocașul echipei Spaniei și autorul unei duble în victoria contra Italiei, a declarat după meci, conform L'Equipe: „Acesta este cel mai important joc pe care trebuia să-l jucăm (în aceste calificări). A fost o seară perfectă și am meritat victoria. Mai mult decât orice schemă tactică, este necesar să păstrăm atitudinea tuturor jucătorilor care au jucat și a tuturor celor care au intrat în joc. Suntem un grup unit și am demonstrat aceasta de foarte mult timp. Am tras de două ori pe poartă și am marcat de două ori! Sunt fericit că am ajutat echipa într-o noapte specială pe Bernabeu și împotriva Italiei".

Cu trei etape înainte de finalul meciurilor de calificare din Grupa G, pe primele trei poziții ale clasamentului, se află, Spania locul 1, cu 19 puncte, urmată de Italia, 16 puncte; locul 3, Albania 12 puncte.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web

analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii