București, 07 Octombrie 2016

Italia și Spania au remizat, scor 1-1, în Grupa G a preliminariilor World Cup

Joi, pe Juventus Stadium din Torino, a avut loc cea mai importantă partidă a serii, în Grupa G a preliminariilor World Cup 2018, dintre Italia și Spania, încheiată la egalitate, scor 1-1.

Golurile au fost marcate de Daniele DE ROSSI, în minutul 82, din penalty, pentru Italia, respectiv VITOLO, minutul 55, la o gafă colosală a portarului Buffon, pentru Spania.

Partida a avut două reprize distincte, în prima, Italia fără niciun șut pe poartă, a fost puternic dominată de spanioli, pentru ca în cea de-a doua parte, chiar dacă au marcat oaspeții, prin introducerea lui Daniele De Rossi, din minutul 60, în locul lui Graziano PELLÈ, atacul italienilor a fost revigorat și au început să apară ocaziile.

Portarul italian Gigi Buffon, a declarat după meci, conform Gazzeta delo Sport: "Am avut prea multe idei în capul meu, asta e ceea ce m-a trădat. Am realizat că, la ieșirea în afara careului, am fost copleșit de Vitolo. În acel moment, am încercat să schimb direcția rapid și să lovesc cu piciorul mingea, dar am ratat. Lucruri care se mai întâmplă. Da, dar putem să ne bucurăm pentru că nu am pierdut ... și cu condiția ca așa ceva să nu se întâmple prea des, în caz contrar devine îngrijorător".

În clasamentul Grupei G, conduce după două jocuri Albania cu 6 puncte, urmată de Spania și Italia cu câte 4 puncte. Israel este pe locul 4 cu 3 puncte, iar Macedonia și Liechtenstein nu au nici un punct.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Publicitate