Italia, mai realistă, învinge Anglia cu 2-1

Italia-Anglia-2-1București, 15 Iunie 2015. Italia câștigă meciul cu Anglia, scor 2-1, pe căldura din Amazonia Arena în Manaus, dar vremea nu a stricat spectacolul. Ocazii, ritm și două echipe atractive: italienii au reușit să fie mai realiști, iar Anglia nu a prins o zi bună.

Pentru cei care nu sunt de acord cu ideea absurdă de a organiza meciuri în mijlocul junglei Amazonului, englezii și italianii, au dat un răspuns clar în noaptea de sâmbătă: se poate juca foarte bine fotbal în Manaus, chiar dacă este foarte cald și chiar dacă gazonul, nu a fost tocmai bun.

Anglia a început mai bine întâlnirea, în plus, a fost mai periculoasă, iar punctele sale forte au fost viteza și mișcările jucătorilor săi ofensivi. Roy Hodgson a întinerit lotul, din 2012, și apărarea italiană a văzut în Sterling un jucător deosebit, care a creat panică de fiecare dată când el a încercat. Dar la începutul unui meci dominat de Anglia, a ratat sansa de a deschide scorul, în ciuda ratărilor lui Sterling (4) și Henderson (6), iar Salvatore Sirigu, a salvat cu paradă. Sirigu a fost titular, deoarece Buffon, accidentat la gleznă cu o noapte inainte, nu a putut fi folosit, conform L'Equipe.

Anglia era mai bine să fie curajoasă, pentru că Italia nu a clătinat grav apărarea lor. De Rossi a pasat lui Pirlo, acesta a deschis cu o pasă genială pe Marchisio, iar acesta deschide scorul cu un șut din 20 metri. Două minute mai târziu, englezii au egalat, după o ​​primă perioadă de joc echilibrată.

Pe sfârșitul primei reprize, Balotelli execută un lob, iar balonul a fost salvat de pe linia de Jagielka. Mario Balotelli a fost deosebit de util echipei, A ajutat apărarea, disciplinat tactic, a marcat golul victoriei în minutul 50, cu un șut cu capul în urma unui corner.

Au evoluat urmatoarele echipe:

England Italy
01 Hart  12 Sirigu 
02 Johnson  04 Darmian 
03 Baines  03 Chiellini 
14 Henderson (Wilshere - 73' ) 16 De Rossi 
05 Cahill  15 Barzagli 
06 Jagielka  20 Paletta 
11 Welbeck (Barkley - 61' ) 06 Candreva (Parolo - 79' )
04 Gerrard  23 Verratti (Motta - 57' )
09 Sturridge (Lallana - 80' ) 09 Balotelli (Immobile - 73' )
19 Sterling Booked 21 Pirlo 
10 Rooney  08 Marchisio 

Alexandru Neata

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.