Megamenu for Bootstrap
 


București, 25 Martie 2017

Italia învinge Albania, scor 2-0, într-un meci din grupa G, a preliminariilor World Cup 2018

Italia-Albania-2-0-preliminarii-World-Cup

Vineri, pe stadionul Renzo Barbera din Palermo, selecționata Italiei a întâlnit pe cea a Albaniei, într-un meci din cadrul grupei G, a preliminariilor Campionatului Mondial din Rusia-2018, încheiată cu victoria italienilor, scor 2-0.

Golurile au fost marcate de către Daniele De Rossi, în minutul 12, din penalty și Ciro Immobile, în minutul 71.

Pentru portarul Italiei, Gianluigi Buffon, acesta a fost jocul cu numărul 1000 din cariera sa, astfel la finalul meciului acesta nu s-a putut bucura prea tare, deoarece Italia nu a avut un meci prea ușor cu Albania.

Meciul a fost întrerupt zece minute, în minutul 54, de către arbitrul sloven Vincic, deoarece suporterii albanezi prezenți în tribune, au aruncat cu petarde și fumigene, acestea ajungând chiar pe suprafața de joc. Un steward a fost rănit ușor, menționează Gazzeta.it.

După acest rezultat, Italia ocupă în clasamentul grupei G, locul 2, cu 13 puncte, la egalitate cu Spania (locul 1), despărțite de golaveraj.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii