Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 17 Iunie 2016.

Italia are punctaj maxim, după două etape, la Campionatului European

Italia-Suedia, 1-0După două etape, în Grupa E a Campionatului European, Italia are 6 puncte, din tot atâtea posibile. În meciul de vineri, a câștigat cu șansă meciul cu Suedia, datorită golului lui Eder Martins, din minutul 88, cu un șut puternic din marginea careului, în urma unei greșeli de plasament a apărării suedezilor.

După două etape, Italia se află pe primul loc, urmată de Irlanda de Nord, cu un punct și un joc mai puțin, iar pe locul 3 se află Suedia cu un punct. Belgia cu un joc mai puțin, ocupă ultima poziție, fără nici un punct.

Selecționerul Italiei, Antonio Conte, a declarat după meci următoarele: "În prima repriză, am lăsat prea multe spații, față de a doua repriză, în care ocaziile zilei le-am avut noi. Am avut o bară. Puteam să marcăm mai devreme. Cine și-ar fi imaginat, ca după două jocuri, Italia să fie calificată în optimi! Astăzi, băieții au fost extraordinari, față de acum doi ani, când au fost probleme la Campionatul Mondial din Brazilia".

Autorul golului Eder Martins, a declarat: "Nu sunt deloc partide ușoare la acest Campionat European. S-au demonstrat la meciurile Spaniei, ale Franței. Toate sunt extrem de complicate. Am crezut până la sfâșit că vom câștiga. În repriza secundă am jucat mai bine. Această victorie se datorează grupului unit și al prestației echipei. Important este că ajungem mai departe. Toată lumea este mulțumită, chiar și cei care n-au apucat să joace".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.