București, 14 Octombrie 2015.

Italia a trimis Norvegia la Play-off

Italia-Norvegia-2-1Ultimul meci al italienilor din cadrul Grupei H, de calificare la EURO 2016, a avut loc marți pe stadionul Olimpic din Roma, cu Norvegia, la capătul căruia, Italia a câștigat cu scorul de 2-1.

Rezultatul acestui meci avea să stabilească configurația finală a clasamentului. Astfel, după golul marcat de Tettey, din minutul 23, Norvegia era calificată de pe poziția 1, a clasamentului și Italia trecea pe locul 2. Golul italianului Florenzi din minutul 73, nu era suficient pentru ca Italia să treacă din nou pe primul loc, iar acest lucru s-a întâmplat numai în minutul 82, prin golul lui Pelle.

Datorită victoriei echipei Croația cu 1-0 în meciul din deplasare cu Malta, Norvegia a trecut pe poziția a treia și va juca la baraj pentru calificare.

Antrenorul reprezentativei Italia, Antonio Conte a declarat după meci: "Aceasta este Italia pe care o doresc: puternică și cu răutate. Puteam câștiga sau pierde, dar am avut atitudine, chiar și atunci când am fost conduși. Sunt fericit pentru această performanță. Noi trebuie să-i felicităm pe adversari, Norvegia este o echipă puternică. Îmi pare rău pentru ei dar ăsta este fotbalul, am făcut ceea ce am putut pentru a da continuitate creșterii noastre. Am închis runda de calificare cu 24 de puncte, cu 8 victorii, 4 egaluri si doar o infrângere intr-un amical cu Portugalia în ultimele treisprezece jocuri și păcat, pentru că altfel am fi vorbit despre o echipă neînvinsă. "

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.