Megamenu for Bootstrap
 


București, 14 Noiembrie 2017

Italia a ratat calificarea la Cupa Mondială după dubla manșă cu Suedia

Faza-meci-Italia-Suedia-0-0-play-off

Luni, la Milano, în returul barajului de calificare la Cupa Mondială, Italia nu a reușit decât un rezultat de egalitate, scor 0-0 cu Suedia, după ce în meciul tur a fost învinsă cu scorul de 1-0 și ratează astfel calificarea, după 60 de ani de prezențe.

Cu ochii în lacrimi, portarul Italiei, Buffon a declarat după ratarea calificării, conform Corriere dello Sport, următoarele: „Este urât să se încheie așa pentru Italia. Îmi pare rău, nu pentru mine, ci pentru întreaga mișcare. Am eșuat ceva care ar putea fi chiar important din punct de vedere social și care este singurul regret pe care îl am. Nu am subestimat acest playoff. Cine joacă aceste jocuri știe cât de greu este să recuperezi un gol împotriva unor astfel de echipe. Nu am putut să ne exprimăm cum ar fi trebuit și ne-a lipsit energia și puterea de a marca.”

Antrenorul Suediei Janne Andersson, a declarat conform L`Equipe, după calificarea în detrimentul Italiei, următoarele: „Acest meci a demonstrat valoarea colectivului nostru. Am rămas solizi în acest baraj. Sunt foarte mișcat și foarte fericit. Cu Ibrahimovic, am jucat diferit. El sa oprit și este un mare campion. Așa că ne-am adaptat și jucăm într-un alt mod. Este uimitor, a încetat să se joace pentru noi acum un an și jumătate și încă se vorbește despre el. Trebuie să vorbim despre toți marii jucători din echipa noastră. Avem jucători care joacă peste tot în Europa și care au un nivel bun. Din moment ce lucrăm cu acest grup, jucătorii aderă la principiile și modelul nostru și ne-au adus în lume. Sunt foarte fericit și mai ales pentru acești jucători. Pentru mulți a fost ultima șansă de a juca o Cupă Mondială."

Fostul atacant al naționalei Suediei, Zlatan Ibrahimovic, care sa retras din fotbalul internațional după Euro 2016, ar putea profita de o eventuală selecție a sa la Cupa Mondială din 2018 pentru a semna revenirea.
După calificarea Suediei în detrimentul Italiei, la următoarea Cupă Mondială, din Rusia, zvonul câștigă impuls pe rețelele sociale, se pune întrebarea, dacă Zlatan ar putea reveni și să evolueze la Cupa Mondială?

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii