București, 02 Septembrie 2016

Italia a pierdut meciul amical cu Franța, scor 1-3

 

 

În vederea startului preliminariilor Cupei Mondiale, într-un meci amical, disputat joi la Bari, Italia a pierdut amicalul cu Franța scor 1-3.

Golurile au fost marcate de Pelle, minutul 21 pentru Italia, respectiv Martial, minutul 17, Giroud, minutul 28 și Kurzawa, minutul 36. La meci au asistat 39 mii de spectatori.

Căpitanul echipei Franței, Raphaël Varane, a declarat după victoria cu scorul de 3-1 împotriva Italiei, conform L'Equipe, următoarele: "Este o satisfacție mare. Am făcut ceea ce am pregătit și ne-am dorit cu toții. Am reușit să rămânem calmi, atunci când Italia a pus presiune. Nu a fost un joc ușor, împotriva unei echipe care ne-a pus probleme atunci când joacă pe benzi. Dar, am profitat de punctele noastre forte și am iuțit jocul atunci când a fost necesar".

"Au existat momente când am suferit. Dar a fost o bună pregătire înainte de a ne confrunta marți cu Belarus, pentru că va fi un meci de luptă. Mă bucur de încrederea acordată a antrenorului și să-mi dea banderola. Sunt foarte fericit că fac parte din acest grup", a spus în încheiere Raphaël Varane.

Autor, Alexandru Neață