căutare personalizată

  

 

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

 

 
Liga 1, Etapa a 11-a | Steaua-Rapid, 0-0

Iordănescu: Dacă Gigi Becali a spus că nu se întoarce în Ghencea, nici eu nu revin în fotbal

Anghel_IordanescuFostul selecţioner Anghel Iordănescu a declarat, luni, într-o emisiune televizată, că nu va da curs ofertei primite din partea lui Gigi Becali de a deveni managerul general al Stelei, dacă echipa nu se va întoarce să evolueze în meciurile de pe teren propriu pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

"Mă interesează prea puţin ce zice Gigi Becali, eu mi-am dorit indiferent de ce voi face în iarnă ca Steaua să se întoarcă în Ghencea. Şi cred că Gigi trebuia să înţeleagă asta şi după atmosfera fantastică din această seară. Steaua poate juca pe Naţional Arena, dar Steaua are nevoie de Ghencea, de casa proprie. Poate să joace în cupele europene, derbiurile pe Naţional Arena. (n.r. - Gigi Becali) poate să facă mai mulţi bani câştigând campionatul, poate face profit din fotbal dacă va avea performanţă în fotbal. Dacă se uită la ce a realizat astăzi din punct de vedere financiar, poate e tentant, dar să nu uite că avea nevoie de trei puncte. Aşteptăm până în iarnă, dar dacă Gigi Becali a spus că nu se va întoarce în Ghencea, nici eu nu mă voi intoarce în fotbal", a spus Iordănescu la Digi Sport.

"Mă aşteptam la mai mult de la două echipe cu pretenţii la titlu. Puţin fotbal şi ar fi o explicaţie deoarece Steaua vine apăsată după ce s-a întâmplat în Liga Europa, poate şi Rapidul la fel. Mi-a plăcut Rapidul în prima parte prin agresivitate, prin presingul foarte sus. În repriza a doua, Steaua a fost peste, a fost mai mult în joc, dar cu un joc neclar. Sunt fotbalişti la Steaua care probabil în viitoarele meciuri nu mai trebuie scoşi de pe teren de antrenor, îi scoate publicul. Unii dintre ei sunt supraevaluaţi şi trebuie să înţeleagă că una e să joci la Craiova şi alta e la Steaua. Aţii sunt nepregătiţi, iar o altă categorie nu realizează că sunt la Steaua", a declarat Iordănescu.

Mediafax

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

trafic ranking

Statistici web Sports
trafic site  
Copyright 2008-2009 - Fotbal-flash