București, 01 Ianuarie 2019

Ionuț Radu: „Este o mândrie pentru noi să fim acolo printre cele mai bune echipe din Europa”

../Imagini-dec-2019/Ionut-Radu

După prestația din ultima partidă a turului Seriei A, dintre Genoa și Fiorentina, disputată sâmbătă și încheiată cu un scor alb, portarul echipei Genoa (împrumutat de la Inter) și al Naționalei U21, Ionuț Radu, s-a înapoiat Duminică în țară, pentru o scurtă vacanță.   

Pe Aeroportul Otopeni, a fost intervievat de un reporter al televiziunii Telekom, declarând următoarele: „Pentru mine, a fost un an extraordinar, cel mai bun an al meu. Acum șase luni, nu mă așteptam că o să-l termin în acest fel și sunt foarte mândru de asta. Ultimul meci l-am terminat cu bine, nu mai luasem gol de foarte mult timp și sunt foarte bucuros.”

Întrebat ce părere are în legătură cu creșterea cotei sale, la 7 milioane de Euro, Ionuț Radu a spus: „Da, am văzut și eu chestia aceasta. Este o mândrie pentru mine, îți dai seama, dar acest lucru îți dă o altă motivație și trebuie să continui pe acest drum și voi ajunge mai sus. Pentru anul 2019, deocamdată, vreau să mă gândesc doar la vacanță, iar când începem campionatul, vom vedea.”

„Vom da totul pe teren la turneul final al Campionatului European U21, de la vară și veți vedea că România va fi o surpriză. Ca să fim cei mai buni, trebuie să ne batem cu cei mai buni. Momentan, familia mea s-a interesat deja de bilete pentru cazare acolo, pentru Euro și este un interes foarte mare. O să avem o galerie, după ce am văzut la Ploiești, la fel și în Italia. Este o mândrie pentru noi să fim acolo printre cele mai bune echipe din Europa. Cu antrenorul Rădoi vorbesc, mă felicită după meciuri, este un băiat extraordinar”, a spus în încheiere Ionuț Radu. 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Alexandru-Tudor-Dec-2018

Citește și: Alexandru Tudor: „Cel mai mare defect pe care-l am este mândria!”

Încheind-uși recent activitatea de arbitru, după 28 de ani de activitate, Arbitrul Alexandru Tudor, în vârstă de 47 ani, și-a depănat unele amintiri...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X