Megamenu for Bootstrap
 


București, 24 Octombrie 2017

Ionuț Nedelcearu: „Când mingea nu vrea să intre în poartă, n-ai cei face”

Ionut-Nedelcearu-2017

Pe o ploaie sâcâitoare, luni, în ultimul meci al etapei a 15-a, FC Botoșani a terminat la egalitate, pe propriul teren, scor 0-0 cu Dinamo, ambele echipe terminând și cu câte un om mai puțin în formație.

Mai întâi, de la botoșeneni, Mușat a fost trimis la vestiare în minutul 53, pentru fault asupra lui Hanca, iar de la dinamoviști, în minutul 76, Katsikas a văzut cartonașul roșu, tot pentru un fault. În acest interval de timp, când Dinamo a fost în superioritate numerică, atacanții lui Vasile Miriuță, în frunte cu Adam Nemec, au ratat cât pentru un campionat întreg.

După această partidă, FC Botoșani urcă pe locul 4 în clasament cu 25 puncte, în timp ce Dinamo rămâne pe locul 7, de play-aut.

Fundașul echipei Dinamo, Ionuț Nedelcearu, a declarat după meci, la postul de televiziune Digi, următoarele: „Rezultatul nu ne mulțumește, zic eu că astăzi am fi meritat mai mult, la ce ocazii am avut. Acesta este fotbalul, când mingea nu vrea să intre în poartă, n-ai cei face. Noi ne concetrăm pe următorul meci și sunt sigur că dacă vom juca tot așa, vor veni și victoriile. Nu-i putem reproșa lui Nemec că nu a reușit astăzi să marcheze, că ar fi cu gândul în altă parte. Nu ne este teamă că am pierde play-off-ul, pentru că ne știm valoarea, avem încredere în noi și sunt sigur că vom reuși să adunăm puncte și să fim acolo la sfârșit.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii