București, 21 Martie 2018

Ionuț Lupescu: „Trebuie să aducem credibilitatea fotbalului înapoi”

Ionut-Lupescu-campanie-Oradea

Aflat marți, în campanie electorală la Oradea, pentru alegerea în funcția de Președinte al FRF, Ionuț Lupescu, a răspuns criticilor actualului Președinte al FRF, Răzvan Burleanu.

Ionuț Lupescu a declarat pentru televiziunea Digi, următoarele: „Aș dori ca împreună cu toți care doresc să pună umărul la redresarea fotbalului românesc, să începem după 19 Aprilie să lucrăm pe proiecte, să aducem credibilitatea fotbalului înapoi. Actualul Președinte, încearcă să discrediteze, să denigreze și în special, lipsa rezultatelor pe care în ultimii patru ani nu au fost la Federație, să le acopere prin diferite tertipuri. Probabil, că va încerca să-și ia sprijin, pentru a face o plângere penală, nu știu ce este în mintea lor, pentru că până la urmă, ei asta au făcut, au fost învățați.”

În continuare, Ionuț Lupescu a mai adăugat: „După cum știți, au încercat diferite tertipuri statutare, care să-mi blocheze candidatura. Problema este că, de când am ajuns în țară, aș fi vrut să vorbesc o dată despre fotbal cu ei. Eu n-am auzit nimic, o idee măcar și de aceea, eu îmi văd de drumul meu. Contează mai puțin ceea ce fac ei. Plec să mă văd cu absolut toată lumea, discutăm despre proiecte, despre fotbal, discutăm lucruri, pe care după âte am înțeles, puteau fi foarte ușor remediate în acești patru ani, fie că sunt lucruri de competiții, că sunt lucruri de ROAF. Constat că, pe unde mă duc, oameni care votează, s-au săturat de asemenea practici. Actuala conducere nu vorbește o idee despre dezvoltarea fotbalului. Am venit cu inima deschisă în fiecare județ, vreau să îi conving și să le explic în fața tuturor, cum văd eu lucrurile, dar în același timp, nu eu decid totul și împreună trebuie să găsim, pe diferite segmente, cele mai bune soluții.”

„Eu cred că, toate aceste atacuri sunt pentru că, ei nu sunt siguri pe ei și-au dat seama că pierd în teritoriu tot sprijinul. Oamenii au și ei probabil informații și realizează că oamenii au altă abordare despre fotbal. Primul lucru pe care-l voi face, va fi un audit, apoi voi pune pe site-ul Federației ce salariu am. Acum patru ani de zile, omul venea la mine acasă, venea la UEFA, mă întreba de lucruri. Spunea să folosim competența lui Lupescu, iar astăzi sunt infractor. Acum, decideți dumneavoastră, care față este adevărată sau nu”, a spus în încheiere Ionuț Lupescu .

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii