București, 17 Mai 2018

Ionuț Badea, după victoria Concordiei la Botoșani: Toată energia noastră este centrată pe fiecare meci în parte

Ionut-Badea-Concordia

Miercuri la Botoșani, într-un meci al etapei a 10-a din play-out, Concordia a reușit să câștige împotriva formației FC Botoșani, cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Paul Batin, în minutul 20.

Victoria Concordiei este prețioasă, întrucât a fost obținută în 10 oameni, prin eliminarea lui Bawab, încă din minutul 16, iar cele trei puncte obținute, vor atârna greu în ecuația retrogradării sau a eventulului joc de baraj pentru rămânerea în prima ligă.

Formația botoșeneană, a evoluat ca și când jucătorii ar fi intrat în vacanță după acest joc, fără aplomb și fără presiune pe umerii lor, la adăpostul celor 32 puncte, care îi clasează pe locul secund în clasamentul play-out, la 12 puncte în spatele echipei Dinamo.

În cele 10 jocuri disputate în play-out, Concordia are aceiași linie în clasament, ca și FC Botoșani, cu câte 3 victorii, trei egaluri și câte 4 înfrângeri, diferența o constituie zestrea din prima parte a competiției, de unde Botoșani a plecat cu 20 puncte, iar ilfovenii cu 14 puncte.

După meci, antrenorul echipei Concordia, Ionuț Badea, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: „A fost o victorie importantă, cu atât mai mult obținută în urma unui joc de caracter al echipei. Este important că, jucătorii aderă la un sistem de valori comun și asta ne dă încredere pentru construcția acestei echipe în viitor. Poate chiar ușor a fost acordat acel cartonaș roșu, în condițiile în care jucăm din trei în trei zile. Efortul a fost unul incredibil pentru jucători, dar astăzi fiecare a dat mai mult de sută la sută și nu mă poate decât bucura, această victorie. Nu mă gândesc la calupuri de meciuri sau la număr de puncte, toată energia noastră este centrată pe fiecare meci în parte.”

„În momentul de față, există o disciplină tactică pe care am impus-o și pe care o doresc împotriva oricărui adversar. Principiile pe care ne bazăm în momentul de față, sunt cele care-ți dau siguranță atât în fază defensivă cât și pe atac. Apreciez foarte mult munca lui Costel Enache, are jucători de calitate, însă pentru noi, a fost foarte important să înțeleagă că Botoșaniul, neavând un obiectiv în momentul de față, cine pune piciorul mai tare la minge, acela va avea câștig de cauză, și astăzi ne-a ieșit”, a spus în încheiere Ionuț Badea.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii