Ionel Ganea și-a reziliat contractul cu Rapid, iar noul antrenor fiind numit Marian Rada

marian-rada-RAPIDBucurești, 30 septembrie 2014. Administratorul special al FC Rapid, Dragoş Frăţilă, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că a reziliat de comun acord contractul cu antrenorul Ionel Ganea, în locul acestuia fiind numit Marian Rada, care ocupă şi funcţia de director tehnic.

"Ionel Ganea nu mai este antrenorul Rapidului, am reziliat de comun acord contractul. În locul dânsului a fost numit Marian Rada", a afirmat, pentru MEDIAFAX, Dragoş Frăţilă.

Ionel Ganea a avut luni după-amiază o întâlnire la baza Pro Rapid cu acţionarul majoritar Valerii Moraru la care au participat şi administratorul special Dragoş Frăţilă şi directorul executiv Nicolae Stanciu. Moraru i-a reproşat lui Ganea înfrângerea cu scorul de 3-0 din meciul cu Dinamo precum şi faptul că echipa se află după nouă etape pe un loc retrogradabil.

La 24 iulie, Ionel Ganea (41 de ani) a fost ales de conducerea clubului Rapid în urma unui concurs de CV-uri să preia funcţia de antrenor principal. Numirea sa a fost făcută cu o zi înainte de preluarea clubului de către Valerii Moraru, de o comisie din care au făcut parte administratorul judicar Cristina Andronache, preşedintele Nicoale Manea şi team-managerul Dănuţ Perjă.

Alexandru Neata

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.