Ionel Ganea: Acești jucători se gândesc mai mult la meseria pe care o practică
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Ionel Ganea: Acești jucători se gândesc mai mult la meseria pe care o practică

U_Cluj-CFRBucuresti, 16 septembrie 2013. Partida disputată ieri seara pe Cluj Arena dintre formațiile locale din Cluj, "U" și "CFR", s-a încheiat cu un rezultat alb pe tabelă, lucru care nemulțumelște ambele echipe.

"U" este nemulțumită pentru că a jucat bine dar a scăpat victoria printre degete iar CFR este nemulțumită pentru că evoluția este neconvingătoare pentru acest început de sezon.

După meci, tehnicianul Ionel Ganea, a declarat pentru Digi Sport următoarele: "Îmi felicit jucătorii pentru felul cum s-au dăruit și cred că dacă aveam un gram de șansă, reușeam să câștigăm cele trei puncte și cred că meritam acest lucru. Am avut timp suficient să pregătesc meciul. Acești jucători care sunt acum în lot pun mai mult suflet și se gândesc mai mult la meseria pe care o practică și în seara asta s-au dăruit și au jucat mai mult pentru suporteri."

Petre Grigoraș, nemulțumit de evoluția elevilor săi a spus: “Logic, după cum s-au derulat ostilitățile din teren, după cum am evoluat noi, ar trebui să fim mulțumiți de rezultatul final. Evoluția noastră a fost dezamăgitoare, cu excepția, poate, a unu sau doi jucători. Am sperat că pot schimba ceva în cele trei săptămâni de pauză, eram foarte încrezător că atitudinea și jocul vor fi altele, dar realitatea este cu totul alta“.

După acest rezultat, U Cluj trece pe locul 17 cu 2 puncte iar CFR pe locul 9 cu 9 puncte.

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash