Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 16 Martie 2016.

Ionel Gane, noul antrenor al echipei Petrolul

Jerry Gane-PetrolulIonel Gane, a fost numit antrenorul echipei aflate pe ultimul loc în clasamentul play-out, cu 4 puncte, Petrolul Ploiești, înlocuind pe Constantin Schumacher, după ce acesta și-a reziliat contractul.

Noul antrenor al Petrolului, Jerry Gane a declarat marți pentru televiziunea Digi, următoarele: "Oferta mi-a venit ieri și am acceptat-o, deoarece îmi plac provocările și eu încă mai cred, că această echipă se mai poate salva. Știu că este o misiune foarte dificilă, pentru că știu în ce situație se află, ultimul loc în acest moment, dar atât timp cât mai sunt șanse teoretice, este bine să lupți, nu numai în viață, dar mai ales în sport".

"Cred că există un blocaj la nivelul echipei, pentru că atât timp cât nu câștigi meciuri, poate exista un blocaj, dar eu cred că dacă lucrăm bine în această săptămână la antrenamente, reușim un meci bun și o victorie la Cluj, totul se poate schimba. Echipa venind după mult timp fără victorie, încrederea și curajul pot fi pierdute, așa că trebuie să lucrăm săptămâna aceasta și la acest factor și sper într-o atitudine bună. Cred că am capacitatea în acest moment să redresez ceva, pentru că situația este destul de grea", a mai spus Jerry Gane.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.