Megamenu for Bootstrap
 


București, 25 Noiembrie 2017

Ion Moldovan: „Golul lui Deaconu și al lui Bumba, sunt cele două goluri care trebuiesc premiate”

Ion-Moldovan-Concordia

Vineri, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, în meciul de deschidere al etapei a 19-a, Juventus București a întâlnit Concordia Chiajna, meci încheiat cu victoria categorică, scor 5-0, în favoarea echipei ilfovene.

Golurile au fost marcate de Marian Cristescu, în minutele 4 și 90+2, Ronaldo Deaconu, minutul 38, Claudiu Bumba, minutul 86 și Cristi Bud, minutul 90.

Antrenorul echipei Concordia Chiajna, Ion Moldovan, a declarat după victoria categorică, împotriva lanternei roșii, Juventus București, la televiziunea Telekom TV, următoarele: „Pe mine mă bucură faptul, așa cum am mai declarat și în alte dăți, faptul că mai mulți antrenori din generația mea, sunt acum în Liga a 1-a. Sigur este o experiență între tinerețe și dorința de afirmare a celor tineri, dar în jocul de astăzi, am avut o echipă care și-a dorit efectiv să câștige și a făcut acest lucru și a muncit foarte mult pentru această victorie.”

„De obicei, ne tratăm toți adversarii noștri, cu multă înțelegere la un moment dat, pentru că analizăm foarte bine ce au jucat în etapele anterioare și în felul acesta suntem la curent cu ceea ce se poate întâmpla în meci. Toate golurile din seara aceasta sunt frumoase. Dacă aș afișa un clasament, sigur, golul lui Deaconu și al lui Bumba, sunt cele două goluri care trebuiesc premiate”, a mai adăugat Ion Moldovan .

În încheiere, Ion Moldovan a spus: „Victoria este meritată nu neapărat pentru ce le-am spus eu, ci pentru ca să respecte competiția. Sub acest aspect și meciul următor, cel cu FC Botoșani, îl vom trata foarte serios, mult mai serios, având în vedere că vrem să câștigăm și puncte și acasă, nu numai în deplasare.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii