București, 07 Ianuarie 2017

Ioan Andone spune că, nu s-ar mulțumi numai cu un singur trofeu în acest an!

Ioan-Andone-2017

Echipa Dinamo s-a reunit după vacanța scurtă, prilejuită de sărbătorile de iarnă, sub conducerea antrenorului Ioan Andone și se pregătește pentru startul ultimelor meciuri din retur și play-off.

După gala AFAN pentru desemnarea fotbaliștilor anului și după primul antrenament, Ioan Andone a declarat vineri pentru televiziunea Dolce Sport, următoarele: "Doi jucători au fost învoiți, este vorba de Palic și Maric. Jucătorii sunt bine, cu greutatea nu au probleme, deci am început treaba. Vacanța a fost scurtă, pentru că pe 4 Februarie jucăm cu Viitorul, un meci destul de important pentru noi. Ne trebuie o victorie cu Viitorul și toată pregătirea se va axa pe acel meci."

Întrebat despre transferul lui Gnohere la Steaua, Andone a spus: "Este decizia jucătorului, noi trebuie să o respectăm. Dacă nu a prelungit cu noi contractul, mai bine că a plecat. A făcut o alegere mai bună, pentru că noi aveam nevoie de liniște, nu aveam nevoie de jucători problemă. Nu mă mai bazam pe el după această vacanță, nu mai era o soluție pentru noi."

Ioan Andone spune că și l-ar dori la echipă pe Sânmărtean sau pe Cernat, pentru experiența lor și care pot face diferența în meciurile din play-off.

Întrebat cum va fi anul 2017 pentru Dinamo, Andone a declarat: "Trebuie să învățăm cu toții din greșelile pe care le-am făcut și să fim împreună. Rezultatele nu le obține numai o persoană, le obține grupul. Va fi greu în 2017, numai cu un trofeu la Dinamo!"

Autor, Alexandru Neață

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii