București, 05 Octombrie 2016

Ioan Andone: Trebuie să aducem arbitrii străini!

După meciul de sâmbătă de la Botoșani, dintre FC Botoșani și Dinamo, încheiat cu scorul de 2-1 pentru gazde, dinamoviștii prin vocea antrenorului Ioan Andone, continuă să acuze faza din minutul 69, atunci când Palic a primit al doilea cartonaș galben fiind eliminat, pentru un presupus fault în careu asupra lui Elek. Arbitrul de centru, Lucian Russandru a acordat mult prea ușor cartonașul galben, implicit pe cel roșu și eliminarea lui Palic pentru cumul de cartonașe galbene și penalty pentru gazde.

Marți, în emisiunea Fotbal Club de la televiziunea Digi Sport, antrenorul echipei Dinamo, Ioan Andone a fost contactat telefonic de Radu Naum, declarând următoarele: "Trebuie să aducem arbitrii străini, măcar dacă pierzi, dormi liniștit, nu îți mai faci gânduri și planuri, că cine și ce are cu noi și ce se întâmplă cu greșelile astea repetate".

Întrebat despre spusele lui Mihai Stoica, precum că cei care contestă supremația Stelei se fac de râs, Andone a spus: "Normal că fiecare își apără clubul. Asta este părerea lor. Pe mine mă interesează ce se întâmplă la mine, pentru că trebuia să am 7 sau 8 puncte mai mult și atunci, altfel discutam. Nici gând de supremație, după opinia mea".

"Ceva se întâmplă la Comisia Centrală a arbitrilor, dar dacă n-am dovezi nu pot să vorbesc. Vedem ce se întâmplă în următoarele trei etape, în care avem meciuri foarte importante. Dacă se întâmplă tot la fel, trebuie să facem ce a zis Domnul Negoiță, să ieșim de pe teren, adică să ne retragem, pentru că până la urmă n-ai ce să faci. Îți dă 3-0, consecințe, o să iasă scandal. Trebuie făcut ceva! La prima greșeală gravă de arbitraj trebuie s-o facem", a spus în încheiere Ioan Andone.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Publicitate