Ioan Andone: Dinamo a fost o parte foarte importantă din viața mea

București, 24 Aprilie 2020

../Imagini-03-2020/Ioan-Andone.jpg

Blocat în regiunea Andaluzia pe durata carantinei, managerul general al echipei FC Voluntari, Ioan Andone, a avut joi o intervenție telefonică la televiziunea Digi, în care a confirmat interesul unei Societăți de Investiții din Spania, pentru preluarea clubului Dinamo București. Totodată, fostul jucător și antrenor al echipei Dinamo, Ioan Andone, în vârstă de 62 de ani, a precizat că își dorește să revină la Dinamo, cu această ocazie, în calitate de Președinte.

În legătură cu modul cum trăiește pe perioada carantinei în Spania, Ioan Andone a declarat: „Nu m-am dus la spital, n-am nevoie de lucrurile astea, dar să știți că ce se întâmplă! România este printre singurele țări din Europa, în care este controlată pandemia. Să fie fericiți cei ce trăiesc în România, să vezi ce se întâmplă pe aici! În România trăim clipe fericite față de ce este aici în Spania. Lucrurile vor avea niște consecințe groaznice pentru toată lumea, în orice domeniu.”

Cu privire la achiziționarea lui Dinamo, de către o Societate de Investiții din Spania, Ioan Andone a spus: „Dinamo a fost o parte foarte importantă din viața mea și dacă pot să ajut, o ajut. Nu este o situație simplă. Au fost date acte cu săptămâni în urmă, acum sunt la negocieri. Totul decurge bine în acest moment, Mi-aș dori tare mult să iasă această achiziționare a lui Dinamo. Au fost ani atât de frumoși acolo, nu mai zic ca antrenor. Negocierile sunt destul de bune, din ce m-au anunțat pe mine. Au primit și o propunere de contract din partea lui Ionuț Negoiță, au primit tot. Mai sunt două sau trei puncte și dacă lucrurile sunt în regulă, săptămâna care vine se semnează actele și se pun banii în contul lui Dinamo.”

„Gândiți-vă că spaniolii aceștia n-au călcat în România, dar oamenii sunt profesioniști în sport. Trebuie plecat la Dinamo de la un punct zero, închise datoriile. Trebuie construită echipa. M-au întrebat ce părere am dacă va veni un antrenor spaniol în România, ar prinde și le-am răspuns afirmativ. Aș accepta să fiu Președinte, dacă mi se va cere acest lucru”, a spus în încheiere Ioan Andone.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X