Megamenu for Bootstrap
 


București, 11 Iunie 2017

Învinsă de Polonia, scor 3-1, România pierde speranțele de calificare la Cupa Mondială

Robert-Lewandowski-hattrick

Sâmbătă, pe stadionul Național din Varșovia, România pierde împotriva Poloniei, scor 3-1 și își diminuează considerabil șansele de calificare la Cupa Mondială de anul viitor din Rusia.

Pentru Polonia, Robert Lewandowski a realizat hattrick-ul, în minutele 29 (pen), 57 și 62 (pen), iar pentru România, a punctat Bogdan Stancu, minutul 77.

Cu patru etape înainte de finalul meciurilor de calificare, din grupa E, România se situează pe locul 4, cu 6 puncte, tot atâtea câte are și ocupanta locului 5, Armenia. În clasamentul grupei, conduce detașat Polonia cu 16 puncte, urmată de Muntenegru și Danemarca, cu câte 10 puncte.

Din cele 4 jocuri rămase de disputat, România mai are două deplasări grele, cu Muntenegru și Danemarca, iar dacă vom juca la fel cum am făcut-o la Varșovia, suntem de pe acum victime sigure.

Dacă am căuta cauzele dezastruoase ale evoluției României în cele 6 jocuri disputate, am putea regăsi cu ușurință următoarele: lipsa de inspirație a selecționerului Christoph Daum, în selecția jucătorilor și în așezarea în teren; dacă vorbim de aria de selecție, nu putem să nu ne lovim la cauza esențială, care se regăsește în campionatul intern- lipsa spectatorilor din tribune, întrucât echipele de tradiție au fost "ajutate" prin diverse metode să dispară din fotbalul românesc, depunctări, meciuri de baraj contestate la TAS, s.m.a. și să fie înlocuite cu echipe din diverse comune, care nu au spectatori, nu au stadioane!

Dacă aruncăm o privire peste campionatul din Italia, Serie A, putem observa că, nicio echipă nu a suferit depunctări în ediția recent încheiată și toate stadioanele unde s-au găzduit meciuri, au fost aproape arhipline la fiecare meci!

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii