București, 17 Noiembrie 2015.

 Învingând Bosnia-Herțegovina, scor 2-0, Republica Irlanda merge la EURO 2016

Irlanda-Bosnia-2-0Pe stadionul Aviva din Dublin, luni a avut loc returul play-off pentru calificare la turneul final al Campionatului European din Franța, dintre Republica Irlanda și Bosnia Herțegovina, scor 2-0. Golurile au fost marcate de Walters în minutele 24 (penalty) și 70.

În meciul tur disputat vineri, scorul a fost 1-1, Republica Irlanda, calificând-use, astfel cu scorul general de 3-1.

Autorul dublei, Jon Walters,revenit la echipa după o suspendare, a spus: "Toată echipa am fost ca niște eroi - toată lumea a fost incredibilă. A trebuit să ne întrebuințăm din greu, dar am ajuns acolo."

Martin O'Neill, antrenorul Irlanda, de 63 ani, a declarat după meci la Sky Sports: "Nu am cum să nu fiu mândru de echipa mea. Jucătorii au fost fantastici de la primul la ultimul meci, au toată stima mea. Am simțit că Bosnia ar putea înscrie în orice moment și în cazul de succes, meciul ar putea lua turnură în favoarea lor. Schimbările ne-au dat un pic mai multă putere și oportunități. Aceasta este o noapte specială pentru noi, nimeni nu ne poate lua asta. Drumul a fost lung, doisprezece meciuri ... Și când mă uit la ceea ce am făcut, eu sunt foarte mândru. Vom avea un număr masiv de fani care merg în Franța".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.