Între Juventus și Roma, rămâne aceiași diferența de 9 puncte
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Între Juventus și Roma, rămâne aceiași diferența de 9 puncte

Buffon-parada-de-exceptieBucurești, 09 februarie 2014. Rezultatul de 2-2 înregistrat de Juventus în deplasarea de la Verona, a dat probabil multe emoții pariorilor sportivi. Atacantul echipei Verona, Juan Gomez, entuziasmat după golul egalizator din minutul 94, a declarat: "Mandorlini a știut că voi înscrie. Europa? Obiectivul nostru rămâne salvarea de la retrogradare"

Verona o oprește pe linia de sosire pe Juventus. Gomez este omul providențial de pe stadionul Bentegodi: "Este un sentiment de nedescris - spune Sky - Am marcat împotriva unei echipe mari. Europa? Obiectivul rămâne salvarea, facem bine, suntem mulțumiți cu ceea ce facem în teren. Antrenorul nostru ne dă cât mai multă încredere, în vestiar ne-a spus că, dacă am făcut lucrurile bine, cel puțin am putea să smulgem un egal cu Juventus. Mandorlini a știut că voi înscrie."

Golurile au fost marcate de Luca Toni, minutul 52 și Juan Gomez Taleb în minutul 94, respectiv Carlos Tevez în minutul 4 și Carlos Tevez, minutul 21 pentru Juventus.

Au evoluat următoarele formații: Hellas Verona: Rafael- Albertazzi, Rafael Marques, Moras, Cacciatore (86’, J. Gomez) - Hallfredsson, Donadel (Cirigliano, 69’), Romulo B. - Jankovic (62’, Martinho), Toni, Iturbe;

Juventus: Buffon- M. Caceres, Bonucci, Chiellini ( 74. Ogbonna) - Lichtsteiner, Pirlo, Vidal, Pogba, Asamoah ( 80’, Peluso) - Tevez, F. Llorente ( 65’, Osvaldo )

Roma nu a reușit decât un scor alb cu Lazio, astfel că, distanșța dintre Juventus si AS Roma, rămâne în continuare de 9 puncte, cu precizarea că Roma are o restanță de disputat în aprilie.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash