Megamenu for Bootstrap
 


București, 11 Mai 2017

Într-un meci de 6 puncte, Concordia învinge cu 3-1, Poli Timișoara

Concordia-Timisoara-3-1-play-out

Miercuri, într-o partidă din cadrul play-out, a etapei a 11-a, disputată pe stadionul Concordia, între Concordia și Poli Timișoara și încheiată cu scorul de 3-1, în favoarea gazdelor, a produs un schimb de locuri în clasament, între cele două echipe. Astfel Timișoara cade pe locul de baraj, în timp ce ilfovenii, urcă pe locul 5, după două victorii consecutive.

Meciul a fost devansat, întrucât formația Poli Timișoara, dispută finala Cupei României cu Astra Giurgiu, la data când trebuia să aibe loc jocul din campionat împotriva Concordiei.

Pentru Concordia au înscris Marius Pena, '23; Albu, '84 și Feussi, '90+3, respectiv Mailat, '75, pentru Poli Timișoara.

Atacantul echipei Concordia, Marius Pena, a declarat după victoria cu Timișoara, la televiziunea Digi, următoarele: "Am reușit să marchez, după foarte mult timp și mă bucur că mi-am putut ajuta echipa. A fost un meci foarte greu pentru noi, un meci decisiv, un meci de 6 puncte și un meci diametral opus ca și reprize. În prima repriză am dominat și Timișoara nu ne-a pus niciun fel de probleme, iar în a doua repriză, ne-am retras și Timișoara a pus presiune pe noi. Mă bucur pentru Albu și Feussi, că au înscris. Ne așteaptă un meci foarte greu la Tg. Jiu, iar cu un rezultat pozitiv acolo, cred că avem șanse foarte mari să scăpăm și de baraj."

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii