Megamenu for Bootstrap
 


București, 13 Septembrie 2017

Într-un meci al grupei D, din Champions League, Barcelona învinge Juventus, scor 3-0

Lionel-Messi-Barca-Juve-3-0

Barcelona a câștigat primul meci din grupa D, a Champions League, cu Juventus, disputat marți pe stadionul Camp Nou, scor 3-0, cu Lionel Messi în mare vervă de joc, autorul unei duble. Prin acest rezultat, identic cu cel înregistrat în 11 aprilie a.c., dar în favoarea italienilor, la Torino, atunci când Juventus o elimina în Sferturile Champions League, Barcelona și-a luat revanșa în fața Campioanei Italiei.

Urmare a golurilor marcate de Lionel Messi în minutele 45, 69 și Rakitić, în minutul 56 și ținând cont și de celălalt rezultat al grupei D, Olympiacos- Sporting, 2-3, Barcelona ocupă prima poziție din clasament, cu 3 puncte.

Antrenorul echipei Barcelona, Ernesto Valverde, a declarat după victoria cu Juventus, conform site-ului oficial al UEFA, următoarele: „Am jucat bine în ansamblu, dar am avut și răbdare la recuperare și apoi să construim. Noi am jucat împotriva finaliștilor sezonului trecut, dar am păstrat poarta curată și am reușit să marcăm de trei ori. Golurile lui Messi au schimbat totul. Ori de câte ori Messi este în posesie, crezi că se pot întâmpla numai lucruri bune, a fost implicat în totalitate.”

De partea cealaltă, antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri, a declarat conform aceleiași surse: „Am jucat în prima parte bine, dar atunci când ai jocuri de acest fel, trebuie să-ți fructifici șansele. Am fost pedepsiți la sfârșitul primei reprize, dar aceasta a fost cea mai gravă greșeală pentru că a trebuit să rămânem compacți după golurile Barcelonei, întrucât au acest jucător [Messi] care poate schimba orice meci. Dacă îi lași spații lui Messi, vei fi pedepsit".

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web

analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii