Megamenu for Bootstrap
 


București, 19 Februarie 2017

Într-un meci al etapei a 24-a, CSU Craiova pierde acasă cu FC Steaua, scor 1-2

Craiova-Steaua-1-2-et-24

În meciul disputat sâmbătă la Severin, cu toate locurile din tribune ocupate, CSU Craiova pierde cu scorul de 2-1, cu FC Steaua, după ce a beneficiat de două penalty-uri, unul transformat și altul ratat, de același jucător, Hristo Zlatinski și pentru ca simetria să fie perfectă, Gabi Tamaș a fost jucătorul care a comis cele două penalty-uri, în minutele 11 și 33.

Pentru FC Steaua, Mihai Pintilii a deschis scorul în minutul 24, cu un șut din vole din afara careului, iar Gabi Enache, introdus după pauză în locul lui Bălașa, a marcat în minutul 79, cu un șut din interiorul careului, din pasa lui De Amorim.

După acest joc, FC Steaua, ocupă în continuare locul 2 în clasament, acumulând 45 puncte și se află la 3 puncte distanță față de ocupanta primului loc, FC Viitorul. CSU Craiova, ocupă locul 3, cu 40 puncte și mai are de disputat două jocuri grele, în deplasare cu Dinamo și acasă cu Gaz Metan.

Autorul golului doi al echipei FC Steaua, Gabi Enache, a declarat după meci la postul TV Digi, următoarele: "Nu contează dacă intru titular sau rezervă, important este să-mi ajut colegii și mă bucur foarte tare că am înscris în seara aceasta și am luat cele trei puncte. A fost un meci foarte greu, cu o echipă puternică, un meci de luptă, dar eu zic că am dominat meciul și la sfârșit s-a văzut, că am jucat un fotbal de calitate."

"În seara asta, a fost un public foarte frumos, nu contează că ne-a înjurat tot meciul, dar important este că, să zic așa, le-am dat peste nas la sfârșitul meciului", a mai spus în încheiere Gabi Enache.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii