Megamenu for Bootstrap
 


București, 25 Mai 2017

Într-un meci al etapei a 12-a, FC Voluntari învinge în deplasare ASA Tg. Mureș, scor 2-0

ASA-Voluntari-0-2-play-out-et-12

Încă o victorie obținută de FC Voluntari, sub comanda lui Claudiu Niculescu, de data aceasta în deplasare cu lanterna roșie, ASA Tg. Mureș. Astfel într-un clasament al meciurilor jucate numai în play-out, FC Voluntari ar ocupa poziția a doua, cu 21 puncte, în spatele echipei CSM Poli Iași, care are 23 puncte și cu un joc mai puțin disputat.

Golurile marcate în meciul disputat miercuri la Tg. Mureș, au avut ca autori pe Mihai Căpățână, minutul 65 și debutantul Vasile Mihai în minutul 82. De menționat faptul că, ambii marcatori, au început meciul din postura de jucători de rezerve.

ASA Tg. Mureș, care ocupă ultima poziție a clasamentului, este retrogradată matematic în Liga secundă, iar antrenorul Ionel Ganea este în căutarea de noi soluții pentru sezonul următor, utilizând câțiva tineri jucători, chiar din formula de start a partidei.

După meci, mijlocașul echipei ASA Tg. Mureș, Nicolas Gorobsov, a declarat în flash interviul de la televiziunea Digi, următoarele: "Încă o înfrângere acasă, din păcate, situația asta este, trebuie să continuăm, nu este ușor, suntem profesioniști și să pregătim ultimele meciuri care au mai rămas. Vineri se decide la tribunal viitorul acestui club și sperăm să se rezolve situația, astfel să luăm fiecare banii pentru care am muncit și să meargă ASA-ul mai departe. Mie mi se termină contractul și vom vedea din vară, care va fi soluția cea mai bună. Voi vedea acum cu impresarul, unde voi evolua, cine va suna și să aleg cea mai bună soluție pentru viitorul meu."

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii