Megamenu for Bootstrap
 


București, 15 Noiembrie 2017

Într-un amical al orgoliilor rănite, Olanda învinge România, scor 3-0, pe Arena Națională

Romania-Olanda-0-3-amical

Olanda a reușit să se impună cu scorul de 3-0, contra României, în meciul amical disputat marți pe Arena Națională, un meci al orgoliilor rănite, ambele echipe nu s-au calificat la Cupa Mondială din 2018.

Rezultatul putea fi și mai dezastruos pentru România, Costel Pantilimon și-a salvat poarta în cel puțin de la încă trei goluri. România sub comanda lui Cosmin Contra înregistrează primul eșec, dar în acest joc, Olanda a fost cu cel puțin o clasă peste Naționala României.

Toate golurile Olandei au fost marcate în repriza secundă, prin Depay, minutul 47, Babel, minutul 56 și Luuk de Jong, minutul 81. La 0-0, în minutul 23, consemnăm prima și care urma să fie și ultima ocazie de gol a României. La șutul lui Budescu pe colțul scurt, portarul olandez Cillessen, nu poate reține din prima intervenție, dar nici Țucudean nu poate profita să marcheze din doi metri.

După meci, cel mai bun jucător din Naționala României, Costel Pantilimon, a declarat la televiziune PRO X, următoarele: „În seara aceasta, nu ne așteptam să pierdem în primul rând, pentru că ne propusesem să terminăm anul cu bine. Din păcate nu am reușit, dar cu timpul, cred că avem ceva de învățat. Suntem conștienți de ceea ce am făcut greșit și cu siguranță o să remediem. De când a venit Cosmin Contra, avem altă atitudine, poate o altă mentalitate, o altă răutate în joc, sunt multe lucruri schimbate într-adevăr, este o altă atmosferă. Și înainte atmosfera a fost ok, dar nu am avut continuitate în anumite jocuri, am avut și ghinion.”

„Echipa Olandei, este una puternică, cu jucători de valoare. Este o echipă la care ne-am testat și noi forțele să vedem la ce nivel suntem. Avem multe de învățat din acest punct de vedere. Sunt mulți jucători, care au luat deabia acum contactul cu ceea ce se întâmplă la nivel foarte înalt. Sper să se vadă un viitor bun. Suntem dezamăgiți că am ratat o nouă campanie pentru Campionatul Mondial. Suntem conștienți că putem mai mult, am încercat să dăm totul. Am făcut mulți pași greșiți în această campanie, la care nu mă așteptam, dar face parte din fotbal. Sunt convins că o să avem o altă abordare la următoarea campanie”, a spus în încheiere Costel Pantilimon.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii