Internaționalul cipriot Konstantinou se retrage
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Internaționalul cipriot Konstantinou se retrage

KonstantinouBucurești, 17 ianuarie 2014. După ce a anuntat retragerea sa din fotbal, golgheter all-time în Cipru, Michalis Konstantinou, în vârstă de 36 ani, a spus că este "incantat de ceea ce am realizat", după o carieră de 20 de ani în Cipru și în Grecia .

Michalis Konstantinou , considerat ca fiind unul dintre cei mai mari fotbalisti ai Ciprului, a anunțat retragerea sa din activitatea de fotbalist după o carieră de 20 de ani .

Konstantinou este născut în insula mediteraniană și are un numar impresionant de goluri- 32, în 85 de meciuri internaționale ale sale și 188 goluri în 444 de meciuri la cluburile Enosis Neon Paralimni FC , ​​Iraklis FC , ​​Panathinaikos FC , ​​Olympiacos FC , AC Omonia , Anorthosis Famagusta FC și AEL Limassol FC .

Vorbind în această saptamană, la ceremonia de decernare a premiilor FIFA, în care el a fost onorat, atacantul care 36 ani luna viitoare, a declarat: "Eu sunt norocos în sensul că orice am visat de a realiza ca un tânăr am realizat, dar privind înapoi la anumite momente, simt că, probabil, am făcut uneori și lucruri mai puțin plăcute."

"Dar ăsta este fotbalul. Sunt încântat de ceea ce am realizat în cariera mea. A fost mare și chiar critica a fost binevenită pentru că m-a ajutat de-a lungul carierei. Vom vedea ce ne rezervă viitorul."

Născut în stațiunea de coastă din Paralimni, el a inceput cariera profesională cu clubul său din orașul natal, marcând 17 goluri în 25 de jocuri în timpul sezonului 1996-199. După un transfer la Iraklis, în Grecia, a urmat în 1997, cu forma sa maximă la Panathinaikos Atena, unde a doborât suma record de transfer intern după patru ani și a făcut ca jucătorul cipriot Konstantinou, să fie cel mai scump din istorie, la 11,3 milioane Euro.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash