Megamenu for Bootstrap
 


București, 15 Ianuarie 2017

Inter învinge Chievo, scor 3-1, în prima etapă a returului

Thiago-Silva-PSG-2017

Sâmbătă, în prima etapă a returului Seriei A, Inter a câștigat meciul disputat pe propriul stadion, San Siro, scor 3-1, cu Chievo. La pauză, oaspeții conduceau cu 1-0, prin reușita lui Pellissier, din minutul 34. În repriza secundă, Inter s-a autodepășit, reușind să marcheze de trei ori, prin Mauro Icardi, '69, Perisic, '86 și Eder, '90+3.

După acest meci, Inter cumulează o serie de cinci victorii consecutive și țintește locul 3 al clasamentului. În prezent, ocupă locul 5, cu 36 puncte, despărțind-o doar două puncte de locul al 3-lea, ocupat de Napoli.

După meci, Mauro Icardi a declarat pentru Sky, următoarele: "Am renunțat la o ofertă venită din China. Mi-am reînnoit contractul cu Inter și mă bucur să fiu în acest tricou. Pentru a merge în China, există întotdeauna timp, la sfârșitul carierei."

Tehnicianul lui Inter, Stefano Pioli, bucuros de victorie și de sosirea mijlocașului de 22 ani, Roberto Gagiardini, de la Atalanta, a declarat: "Gagliardini are multe calități. El poate juca un fotbal simplu, eficient, pe spații înguste, este puternic".

Autor, Alexandru Neață

 

 

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii